Ruter Wireless MW325R -4 Antena

15.00

MW325R
Router N Wireless  i zgjeruar 300Mbps
Mbulim i Madh – katër antena 5dBi sigurojnë një mbulim të gjerë Wireless
Sinjali i zgjeruar – antenat me fitim të lartë rrisin në mënyrë mjaft te efekteshme fuqinë, madhësinë dhe qëndrueshmërinë e sinjalit wireless
Shpejtësia Wireless 300Mbps – ideale për transmetim HD, lojëra online dhe shkarkime të mëdha skedarësh
Instalim i thjeshtë – faqja intuitive e internetit ju udhëzon gjatë procesit të konfigurimit brenda pak minutash

 

20 in stock

Compare

Description

Mbulim i gjerë Wi-Fi
MW325R krijon një rrjet wireless ekspansiv për të ofruar një mbulim më të gjerë Wireless.

Ju mund të shijoni lidhje të besueshme, me performancë të lartë në dhomën e ndenjes, dhomën e gjumit ose edhe në oborrin e shtëpisë.

Duke kombinuar 2×2 MIMO Technology dhe katër antena, MW325R është në gjendje të rrisë ndjeshëm aftësitë e tij të transmetimit dhe marrjes së sinjalit. Kjo do të thotë që ju nuk duhet të shqetësoheni për vonesat ose lidhjet e rëna gjatë shijimit të lojërave në internet dhe transmetimit të videos.MW325R
Router N pa tel i zgjeruar 300Mbps
Mbulim i Madh – katër antena 5dBi sigurojnë një mbulim të gjerë pa tel
Sinjali i zgjeruar – antenat me fitim të lartë rrisin në mënyrë dramatike fuqinë, madhësinë dhe qëndrueshmërinë e sinjalit pa tel
Shpejtësia Wireless 300Mbps – ideale për transmetim HD, lojëra online dhe shkarkime të mëdha skedarësh
Instalim i thjeshtë – faqja intuitive e internetit ju udhëzon gjatë procesit të konfigurimit brenda pak minutash

Additional information

Prod Code

MW325R

Standards

IEEE 802.11a/n/ac 5GHz, IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz

Frequency

2.4 – 2.5GHz

WiFi Speeds

11n: Up to 300Mbps (Dynamic)

11g: Up to 54Mbps (Dynamic)

11b: Up to 11Mbps (Dynamic)

Reception Sensitivity

270M: -70dBm@10% PER

130M: -72dBm@10% PER

54M: -74dBm@10% PER

11M: -87dBm@10% PER

6M: -92dBm@10% PER

1M: -94dBm@10% PER

Transmission Power

<20dBm

Wireless Security

WPA-PSK / WPA2-PSK

Wireless Functions

Enable/Disable Wireless Radio, WDS Bridge

Software

WAN Type
Dynamic IP/Static IP/PPPoE/L2TP/PPTP

Management
Access control

Local management

Remote management DHCP
Server, DHCP Client List

Port Forwarding Virtual server, UPnP, DMZ Dynamic DNS Oray Firewall Security IP and MAC address binding Protocols IPv4 Guest Network 2.4GHz guest network

Hardware

Dimensions 167 x 118 x 33 mm Interfaces
3 10/100Mbps LAN ports

1 10/100Mbps WAN port Button Reset button External Power Supply 5VDC/0.6A Antenna Type 4 x 5dBi fixed omni directional antennas

Other

Package Contents
• AC1200 Wireless Dual Band Router (AC12)
• Power AdCertifications CE, ROHS Package Contents
300Mbps Enhanced Wireless N Router

MW325R

Power adapter

Quick installation guide

RJ45 Ethernet cable

Environment
Operating temperature: 0⁰C ~ 40⁰C (32⁰F ~ 104⁰F)

Storage temperature: -40⁰C ~ 70⁰C (-40⁰F ~ 158⁰F)

Operating humidity: 10% ~ 90%, non-condensing

Storage humidity: 5% ~ 90%, non-condensingapter
• Ethernet Cable
• Quick Installation Guide

Environment
• Operating Temperature: 0°C~40°C (32°F~104°F)
• Storage Temperature: -40°C~70°C (-40°F~158°F)
• Operating Humidity: 10%~90% Non-Condensing
• Storage Humidity: 5%~90% Non-Condensing