Ruter Wireless AC1200 Dual Band Router

35.00

Wi-Fi i shpejtë me dy banda

AC12 lidh pajisjet në të dy brezat 2.4GHz dhe 5GHz njëkohësisht, duke ofruar një përvojë superiore pa vonesë për punë dhe lojë. Kombinimi 300Mbps 2.4GHz (perfekt për surfim dhe postë elektronike) dhe 867Mbps 5GHz (ideal për transmetim HD dhe lojëra), ju keni fleksibilitetin për të alokuar pajisjet tuaja në rrjete të dedikuara për të bërë më shumë në të njëjtën kohë.

5 in stock

Compare

Description

 

  • Wi-Fi i shpejtë – Lidhje simultan 2.4GHz 300Mbps

dhe 5GHz 867Mbps për 1.2Gbps të gjerësisë së bandës

totale të disponueshme

  • 802.11ac – Siguron një shpejtësi transferimi të të

dhënave 3 herë më shpejt se 802.11n për çdo transmetim

  • Diapazoni maksimal – Katër antena me fitim të lartë

5dBi sigurojnë mbulim të gjerë Wi-Fi dhe një lidhje të

qëndrueshme

  • Instalim i thjeshtë – Uebfaqja intuitive ju udhëzon

gjatë procesit të konfigurimit brenda pak minutash

Additional information

Prod Code

AC 1200 Mercusys

Standards

IEEE 802.11a/n/ac 5GHz, IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz

Frequency

2.4 GHz, 5 GHz

WiFi Speeds

Up to 300 Mbps on 2.4 GHz, 867 Mbps on 5 GHz

Reception Sensitivity

5GHz
• 11a 6M: -92dBm
• 11a 54M: -75dBm
• 11ac 20M MCS8: -70dBm
• 11ac 40M MCS9: -64dBm
• 11ac 80M MCS9: -60dBm

2.4GHz
• 11g 6M: -95dBm
• 11g 54M: -77dBm
• 11n 20M MCS7: -74dBm
• 11n 40M MCS7: -71dBm

Transmission Power

2.4 GHz < 20dBm (EIRP)
5 GHz < 23dBm (EIRP)

Wireless Security

WEP, WPA / WPA2, WPA-PSK / WPA2-PSK

Wireless Functions

Enable/Disable Wireless Radio, WMM

Software

WAN Type
Dynamic IP/Static IP/PPPoE/L2TP/PPTP

Management
Access Control
Local Management
Remote Management

DHCP
Server

Port Forwarding
Virtual Server, UPnP, DMZ

Firewall Security
IP and MAC Address Binding

Guest Network
2.4GHz Guest Network, 5GHz Guest Network

Hardware

Dimensions
222 x 140 x 32 mm

Button
WPS/Reset Button

External Power Supply
9V/0.85A

Antenna Type
4 * 5dBi

Ethernet Ports
3*10/100Mbps LAN Ports
1*10/100Mbps WAN Port

Package

Package Contents
• AC1200 Wireless Dual Band Router (AC12)
• Power Adapter
• Ethernet Cable
• Quick Installation Guide

Environment
• Operating Temperature: 0°C~40°C (32°F~104°F)
• Storage Temperature: -40°C~70°C (-40°F~158°F)
• Operating Humidity: 10%~90% Non-Condensing
• Storage Humidity: 5%~90% Non-Condensing