Ruter Wireless AC10 Dual Band Router

30.00

Specifikime Teknike

 

  • Sinjali i Përmirësuar – Antenat me fitim të lartë rrisin në mënyrë dramatike forcën dhe qëndrueshmërinë e sinjalit wireless
  • Shpejtësi e shpejtë me valë – Ideale për transmetim HD, lojëra në internet,dhe shkarkime të mëdha skedarësh
  • Instalim i thjeshtë – Uebfaqja intuitive ju udhëzon gjatë procesit të konfigurimit brenda pak minutash
  • Multi-Mode – Modaliteti i Pikës së Hyrjes, Modaliteti i Zgjatësit të Range dhe Modaliteti i Routerit i mbështetur për të kënaqur të gjithë skenarët e aplikimit

 

Modalitetet e funksionimit:

Modaliteti i routerit, modaliteti i pikës së hyrjes

Lloji WAN

IP dinamike / IP statike / PPPoE / L2TP / PPTP

DHCP

Server, Lista e Klientëve DHCP

Forcimi i NAT

Forwarding Port, Triggering Port, UPnP, DMZ

Menaxhimi i Kontrollit të Hyrjes Menaxhimi Lokal

Menaxhimi në distancë

Firewall Security

Lidhja e Adresave SPI, Firewall, IP dhe MAC

Rrjeti i Vizitorëve

Rrjeti i Vizitorëve 2,4 GHz, Rrjeti i Vizitorëve 5 GHz
Përmbajtja e paketës

Përshtatës i energjisë AC10 Router Wireless Dual Band

Udhëzues për instalimin e shpejtë Mjedisi i kabllos Ethernet RJ45

  • Temperatura e funksionimit: 0 ° C ~ 40 ° C (32 ° F ~ 104 ° F)
  • Lagështia Operative: 10% 90% Jo-Kondensuese
  • Lagështia e magazinimit: 5% 90% Jo-kondensuese

 

10 in stock

Compare

Description

  • Ideale për shtëpi të mëdha me shumë dhoma dhe përdorues të shumtë
  • Ideale për përdoruesit mesatarë të internetit që kërkojnë shkarkime të shpejta, transmetim të përsosur audio, video pa ndërprerje dhe lojëra në internet pa vonesa

 

Additional information

Prod Code

AC 10 Mercusys

Standards

IEEE 802.11ac/n/a 5 GHz, IEEE 802.11b/g/n 2.4 GHz

Frequency

2.4 GHz, 5 GHz

WiFi Speeds

Up to 300 Mbps on 2.4 GHz, 867 Mbps on 5 GHz

Reception Sensitivity

11g 6Mbps: -96dBm
11g 54Mbps: -78dBm
11n HT40 MCS7: -74dBm
11n HT20 MCS7: -71dBm
11a 6Mbps: -97dBm
11a 54Mbps: -79dBm
11ac VHT20 MCS8: -74dBm
11ac VHT40 MCS9: -70dBm
11ac VHT80 MCS9: -65dBm

Transmission Power

2.4 GHz < 20dBm (EIRP)
5 GHz < 23dBm (EIRP)

Wireless Security

WEP, WPA / WPA2, WPA-PSK / WPA2-PSK

Wireless Functions

Enable/Disable Wireless Radio, WMM

Software

Operation Modes
Antennas 3* 5dBi Fixed Antenna
Power Supply DC 9V/500mA (Output)
WAN Type – ynamic IP/Static IP/PPPoE/L2TP/PPTP
Management
Access Control, Local Management, Remote Management
DHCP
Server, DHCP Client List
NAT Forwarding
Port Forwarding, Port Triggering, UPnP, DMZ

Firewall Security
SPI Firewall, IP and MAC Address Binding

Guest Network
2.4 GHz Guest Network, 5 GHz Guest Network

Hardware

Dimensions
4.5 × 3.7 × 1.0 in (114 × 94 × 26 mm)

Interfaces
1× 10/100 Mbps WAN Port
2× 10/100 Mbps LAN Ports

Button
Reset/WPS Button

External Power Supply
9V/0.85A

Antenna Type
4× 5 dBi Fixed Omni-Directional Antennas

Package

Package Contents
AC1200 Wireless Dual Band Router AC10
Power Adapter
Quick Installation Guide
RJ45 Ethernet Cable

Environment
Operating Temperature: 0°C~40°C (32°F~104°F)
Operating Humidity: 10%~90% Non-Condensing
Storage Humidity: 5%~90% Non-Condensing